Na to czekałem. Zatem będę łapał promocję na SS 6 Pro. Liczę, że się pojawi jak wejdzie 7 lub wcześniej.
Myślałem nad tym, ale jak się potem wyloguję to nie straci dostępu? Czy też może chodzi o dodanie do jego konta mojego maila jako dodatkowego?midimariusz pisze: ↑17 cze 2022, 11:52Musisz synowi wprowadzić swoj mail i hasło na konto Google Play. Wtedy sklep widzi że to ty. I możesz zainstalować.
Chodzi o dodatnie twojego konta do Google Play syna i korzystanie z niego, aby korzystać z SS6. Nie da się używać dwóch kont jednocześnie, chociaż możesz mieć podpiętych kilka maili do aplikacji, jako alternatywnych. Ale ta metoda powinna wystarczyć do działania programu.
Będę eksperymentował jak już kupię Pro. Dzięki.midimariusz pisze: ↑17 cze 2022, 13:54Chodzi o dodatnie twojego konta do Google Play syna i korzystanie z niego, aby korzystać z SS6. Nie da się używać dwóch kont jednocześnie, chociaż możesz mieć podpiętych kilka maili do aplikacji, jako alternatywnych. Ale ta metoda powinna wystarczyć do działania programu.
Wprowadź swojego maila i sprawdź.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości